Pesanan

Kpd pemilik2 blog @ pembaca yg setia @ yg baru je singgah sini...

Sekiranya anda memiliki karya yg ingin dil
inkkan disini @ blog kawan yg ada cerita2 hebat utk dikongsikan @ tetiba ada terjumpa blog yg best2 bangat boleh bgtau sy kat c-box @ FB sy.

Kpd pemilik blog sekiranya anda ingin
private kan blog anda jgn lupa maklumkan kpd sy supaya tiada salah faham berlaku..
@ anda boleh maklumkan pd blog anda sendiri sekiranya anda tidak suka blog anda dilinkkan oleh org lain....sy mghormati keputusan anda sbb blog anda adalah hak anda, anda yg menentukannya...


---->>>SENYUM 1 MALAYSIA

Penaja

Foto Saya
Dr.LoVe..BUKANNYA DOKTOR PAKAR PERCINTAAN TAPI HANYA INSAN YANG INGIN MERAWAT HATI DENGAN BERKONGSI RASA CINTA PADA KARYA-KARYA CINTA, ROMANTIK DAN KREATIF DARIPADA PENULIS-PENULIS YANG HEBAT LAGI TERBAIK. - Dr.LoVe

Khamis, 11 April 2013

I'm Back !!!

Salam Cinta Hati,

DL mohon maaf sgt sbb mmg agak lama tinggalkan blog ni bersarang, berkulat tanpa ada yg memantau. Maafkan diri ini....ada perkara yg terpaksa dilepaskan untuk merealisasikan impian yg satu lagi...tapi karya-karya online tetap dijiwa DL....mmg sayang ketat-ketat sangat kt u all semua.

Bila DL tgk banyak karya-karya telah dibukukan mmg tabik spring kat penulis sebab berani melangkah ke tangga kejayaan, bak kata org tak cuba kita tak tahu bahawa sebenarnya kita ada kebolehan yg terpendam, tahniah kat U all ya...luv u all.

Sebab DL baru masuk online, diharap dapat mengaktifkan balik blog ni...insyallah.
So siapa2 yg ada link baru utk dimasukkan kat sini, dipersilakan bgtau kat DL.
I support u all semua..............

Cerpen/Novel - Jld. 1

Cerpen/Novel - Jld. 2

Cerpen/Novel Seram

Kekawan

Koleksi Novel Milikku

  • Adam & Hawa (Aisya Sofea - Alaf21)
  • Angin Dingin Dari Utara (Siti Hazneza Abdul Hamid - CESB)
  • Biarlah YM Berbicara (Hanni Ramsul - Kaki Novel)
  • Bukan Cinta Biasa (Izzul Izzati - Kaki Novel)
  • Bukan Terlarang (Nur Hazma - Tintarona)