Pesanan

Kpd pemilik2 blog @ pembaca yg setia @ yg baru je singgah sini...

Sekiranya anda memiliki karya yg ingin dil
inkkan disini @ blog kawan yg ada cerita2 hebat utk dikongsikan @ tetiba ada terjumpa blog yg best2 bangat boleh bgtau sy kat c-box @ FB sy.

Kpd pemilik blog sekiranya anda ingin
private kan blog anda jgn lupa maklumkan kpd sy supaya tiada salah faham berlaku..
@ anda boleh maklumkan pd blog anda sendiri sekiranya anda tidak suka blog anda dilinkkan oleh org lain....sy mghormati keputusan anda sbb blog anda adalah hak anda, anda yg menentukannya...


---->>>SENYUM 1 MALAYSIA

Penaja

Foto saya
Dr.LoVe..BUKANNYA DOKTOR PAKAR PERCINTAAN TAPI HANYA INSAN YANG INGIN MERAWAT HATI DENGAN BERKONGSI RASA CINTA PADA KARYA-KARYA CINTA, ROMANTIK DAN KREATIF DARIPADA PENULIS-PENULIS YANG HEBAT LAGI TERBAIK. - Dr.LoVe

Khamis, 11 April 2013

I'm Back !!!

Salam Cinta Hati,

DL mohon maaf sgt sbb mmg agak lama tinggalkan blog ni bersarang, berkulat tanpa ada yg memantau. Maafkan diri ini....ada perkara yg terpaksa dilepaskan untuk merealisasikan impian yg satu lagi...tapi karya-karya online tetap dijiwa DL....mmg sayang ketat-ketat sangat kt u all semua.

Bila DL tgk banyak karya-karya telah dibukukan mmg tabik spring kat penulis sebab berani melangkah ke tangga kejayaan, bak kata org tak cuba kita tak tahu bahawa sebenarnya kita ada kebolehan yg terpendam, tahniah kat U all ya...luv u all.

Sebab DL baru masuk online, diharap dapat mengaktifkan balik blog ni...insyallah.
So siapa2 yg ada link baru utk dimasukkan kat sini, dipersilakan bgtau kat DL.
I support u all semua..............

10 ulasan:

  1. nice day:)
    saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
    yang saya kemarin..


    bagi-bagi motivasi yaa.. :)


    http://wisataoutboundmalang.com/

    BalasPadam
  2. Salam DL,

    Masa yang baru join dunia enovel ni DL tgh hiatus, so saya rasa link blog saya belum ada di sini, tolong masukkan boleh??

    http://qminznovel.blogspot.com/

    btw welcome back, sy nak berterima kasih sbb masa dulu2 saya selalu tumpang chatbox sini untuk promote blog saya, alhamdulillah traffic naik ^^

    Have a nice day DL..
    hope nnt lg byk link2 baru diupdate di sini.. weeeeeeeeeeeeeee

    - Q

    BalasPadam
  3. salam DL.. boleh tolong masukkan link blog saya tak?
    saya baru join dlm penulisan e-novel ni
    http://emptydecoration00.blogspot.com/

    wlcome back DL

    BalasPadam
  4. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  5. Dear Dr. Love,

    Sudi sekiranya DL dapat masukkan link blog saya "roseezadora.blogspot.com".
    TQ

    BalasPadam
  6. izin nyimak ya ^_^

    http://jagadkawula.blogspot.com/

    BalasPadam
  7. trimakasih infonya,,,
    sangat menarik,,,
    mantap,,,

    BalasPadam
  8. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, resepi dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    BalasPadam

Cerpen/Novel - Jld. 1

Cerpen/Novel - Jld. 2

Kekawan

Koleksi Novel Milikku

  • Adam & Hawa (Aisya Sofea - Alaf21)
  • Angin Dingin Dari Utara (Siti Hazneza Abdul Hamid - CESB)
  • Biarlah YM Berbicara (Hanni Ramsul - Kaki Novel)
  • Bukan Cinta Biasa (Izzul Izzati - Kaki Novel)
  • Bukan Terlarang (Nur Hazma - Tintarona)