Pesanan

Kpd pemilik2 blog @ pembaca yg setia @ yg baru je singgah sini...

Sekiranya anda memiliki karya yg ingin dil
inkkan disini @ blog kawan yg ada cerita2 hebat utk dikongsikan @ tetiba ada terjumpa blog yg best2 bangat boleh bgtau sy kat c-box @ FB sy.

Kpd pemilik blog sekiranya anda ingin
private kan blog anda jgn lupa maklumkan kpd sy supaya tiada salah faham berlaku..
@ anda boleh maklumkan pd blog anda sendiri sekiranya anda tidak suka blog anda dilinkkan oleh org lain....sy mghormati keputusan anda sbb blog anda adalah hak anda, anda yg menentukannya...


---->>>SENYUM 1 MALAYSIA

Penaja

Foto saya
Dr.LoVe..BUKANNYA DOKTOR PAKAR PERCINTAAN TAPI HANYA INSAN YANG INGIN MERAWAT HATI DENGAN BERKONGSI RASA CINTA PADA KARYA-KARYA CINTA, ROMANTIK DAN KREATIF DARIPADA PENULIS-PENULIS YANG HEBAT LAGI TERBAIK. - Dr.LoVe

Khamis, 30 Disember 2010

Syabas!!!! 1 Malaysia

Tahniah kepada pemain-pemain bola sepak tanah airku atas kejayaan anda menewaskan Indonesia ag 4-2. W'pun mendapat serangan demi serangan dipihak lawan pemain-pemain Malaysia tetap berdiri teguh mempertahankannya. Syabas!!!! kepada rakyat Malaysia juga atas sokongan dan doa anda....kita memperolehi kejayaan sebagai hadiah untuk tahun baru...dan hadiah yang paling best untuk rakyat Malaysia macam saya ni ESOK CUTI!!!! terima kasih kepada PM.

----->>>>> TAHNIAH kepada Jurulatih MR.GOPAL, tanpa anda siapalah pemain bola sepak kita (Sultan Pahang kena kasi pangkat Datuk kat Mr.Gopal ni)

Berita Harian Online

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Cerpen/Novel - Jld. 1

Cerpen/Novel - Jld. 2

Kekawan

Koleksi Novel Milikku

  • Adam & Hawa (Aisya Sofea - Alaf21)
  • Angin Dingin Dari Utara (Siti Hazneza Abdul Hamid - CESB)
  • Biarlah YM Berbicara (Hanni Ramsul - Kaki Novel)
  • Bukan Cinta Biasa (Izzul Izzati - Kaki Novel)
  • Bukan Terlarang (Nur Hazma - Tintarona)